Happy New Year namens Glowws

2019 is van start en Glowws wenst je een gelukkig 2019! Wij bruizen van inspiratie en hebben er onwijs veel zin in! 

Vorig jaar zijn wij van start gegaan en is het avontuur van Glowws begonnen. Sinds november is onze webshop live en al eerder waren we te zien op de Zilverdag in Schoonhoven en op verschillende edities van de Swan market. Ook dit jaar zullen wij in de zomermaanden weer te zien 'in the wild'. 

Nieuwe sieraden in 2019

In een paar maanden tijd hebben we gemerkt dat de zilveren bolletjes ketting met Maansteen één van de favorieten is. Dit jaar zijn we daarom enthousiast dat wij kunnen vertellen dat er een armbandje van Maansteen bij gaat komen. Het ontwerpproces is nog in volle gang maar het zal niet lang meer duren voordat we met een voorproefje zullen komen.

Nieuwsgierig naar de nieuwste sieraden en de nieuwste ontwikkelingen? Houd ons dan goed in de gaten de komende tijd of schrijf je in op onze site om op de hoogte te blijven van de nieuwste sieraden.

Sieradenparty 

Je huis om laten toveren tot een sieraden winkel met uitsluitend 925 sterling zilveren sieraden? Heerlijk op je gemak in je eigen omgeving met je vriendinnen vrijblijvend sieraden passen? Persoonlijk advies krijgen en al je vragen stellen aan ons? Ook in 2019 staan wij klaar om van een sieradenparty bij jou thuis een feestje te maken met  mooie sieraden om te bewonderen. 

Tijdens een sieraden party hebben wij meer sieraden bij ons dan die te zien zijn in onze webshop. Ben jij nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor mooie sieraden hebben en lijkt het je leuk om dit samen met je vriendinnen te bewonderen? Wordt dan gastvrouw en organiseer een sieradenparty.

Sieradenblog

In het vooruitzicht staat een blog over een kijkje achter de schermen. In deze blog laten we je kennis maken met het atelier waar de sieraden worden gemaakt en gaan we wat dieper in op het maak proces. 

Naast de nieuwe sieraden en de blogs die we voor dit jaar hebben zijn wij benieuwd naar wat 2019 nog meer voor jullie en voor ons in petto heeft!

Een glinsterend nieuw jaar en de beste wensen.

Liefs, Lotte & Gwenda

 

 

 

Laat een reactie achter