Kerstcadeau's voor vrouwen

Kerstmis komt eraan! We wachten met zijn alle nog even totdat de Sint het land uit is maar dan halen we de kerstboom weer in huis en beginnen met versieren. 

Glowws houdt van de Kerst. De pret begint al bij het optuigen van de boom, de slingers, de ballen en de lichtjes. En natuurlijk de mooi ingepakte cadeau's voor onze geliefden. Met de kerst pakken wij jou bestellingen met een extra kerst-touch in. Plaats je dus in de maand december een bestelling bij ons dan pakken wij dat zo in dat het ingepakte cadeau al straalt onder de kerstboom. 

Kerstcadeau's 

Omdat er zoveel mogelijke Kerstcadeau's zijn hebben we een aantal cadeaus voor je op een rijtje gezet. Ben jij dus opzoek naar een cadeau voor je geliefde, familie of vriendin? Kijk dan snel verder voor het perfecte kerstcadeau.

Kerst oorbellen

Kerst oorbellen hoeven geen kerstballen te zijn voor in je oren. Al staan die natuurlijk erg leuk met de kerst zullen ze misschien de rest van het jaar wel in de kast liggen. Onze lijn van minimalistische oorbellen passen overal bij. Ze kunnen dagelijks gedragen worden en zijn goed te combineren met andere oorbellen. Minimalistische oorbellen zijn een verstandige keuze als je niet helemaal zeker bent van iemands smaak en zijn bij Glowws al verkrijgbaar vanaf €9,50! 


Kerst Armband

Een hartjes armbandje met dubbele hartjes is leuk voor iedereen, past overal bij en is leuk om te geven aan iemand van wie je houd. De twee hartjes grijpen in elkaar en lijken daardoor met elkaar verweven te zijn. Een echt liefdevol kerstcadeau voor haar! Niet iedereen heeft dezelfde maat pols. Om het voor jou makkelijk te maken hebben wij de armband zo gemaakt dat hij kan sluiten op een maat van 17 cm en op een maat van 18 cm.  

Kerst ketting

Ben je op zoek naar een zilveren ketting om iemand cadeau te doen voor kerst? Dan raden we je deze ketting met Zirkonia hanger aan. Het is een subtiele ketting die dagelijks gedragen kan worden. De steen van de hanger straalt je tegemoet. Je kan kiezen uit een glimmend zilveren variant of een mat zwarte variant. 

Fijne feestdagen!

Liefs,

Lotte

Laat een reactie achter