Kerstcadeau's om te shinen

Het is bijna Kerst!! Hebben jullie er ook zo'n zin in? Wij in ieder geval wel! Maar we lopen de checklist altijd nog wel even na en komen dus vaak tot de conclusie dat we toch op de valreep een kestcadeautje voor iemand zijn vergeten. Ken jij dit? Lees dan snel verder..

Kerstcadeau op de valreep

Het overkomt de beste wel eens. Misschien heb je iemand per ongeluk over het hoofd gezien of er komt ineens nog iemand bij aan tafel. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je er vlak voor de kerst er nog achter komt dat je een kerstcadeau te kort komt. Gelukkig kan je bij ons tot aankomende vrijdagmiddag 15.00 uur gewoon je kerstcadeau voor haar bestellen. 

Ingepakt kerstsieraad

Zolang je zilveren sieraad op voorraad is, doen wij ons uiterste best om het voor de kerst bij jou in de bus te krijgen. De kerstdagen zijn al druk genoeg en wij willen je graag ontzorgen! Geef aan dat het een kerstcadeau is en wij pakken je kerstsieraad voor je in. Dus ben je nog op zoek naar iets, misschien als kerstcadeau voor vriendin, moeder, zus of juist voor jezelf voor bij je kerstoutfit, dan hebben wij hier nog een paar tips voor je op een rijtje:

Oorstekers voor haar

Kerstcadeau voor haarHoe gaaf zijn deze Wishbone oorbellen! Deze zijn goed te combineren met andere oorbellen, ze kunnen gedragen worden als gave tweede oorstekers maar single zijn ze ook geweldig! Deze zilveren oorstekers zijn leuk om te geven en wie weet brengen ze de drager van de oorbellen wel extra geluk in 2019! Deze sterling zilveren oorstekers zijn al te koop vanaf €9,50.

Armbandjes voor haar

Met Kerst stralen we graag wat extra en voor die extra glitter aan je outfit hebben wij het perfecte kerstcadeautje! Straal tijdens het kerstdiner met dit gave Zirkonia armbandje! Voor een zacht prijsje van 24,50 al verkrijgbaar in onze shop. Op zoek naar een minimalistische kerstsieraad? Kijk gerust naar onze armbanden collectie en maak je kerstoutfit helemaal compleet.

Fijne kerst! 

Liefs,

Lotte & Gwenda

 

 

Laat een reactie achter