Kijkje achter de schermen bij Glowws

Benieuwd naar hoe onze sieraden tot stand komen en wat er allemaal komt kijken voordat een sieraad bij ons in de shop verschijnt? In deze blog geven we je een kijkje in ons atelier en zie je hoe sieraden ontstaan en gemaakt worden. 

Hoe ontstaat een sieraad?

Bij Glowws doen wij ons best om de laatste sieradentrends te volgen. Om toch een eigen draai te geven aan een sieraad, ontwerpen wij al onze sieraden met een Glowws's touch. Nadat het idee voor een sieraad is ontstaan en de materialen aangeschaft zijn, ga ik achter de werkbank zitten om het te gaan maken. 

Hier zie je mijn werkbank waar alle sieraden worden gemaakt.

 

De werkbank

Vaak moet er tijdens het maken van een sieraad iets aan elkaar gesoldeerd worden. Hier zie je hoe ik bezig ben met het maken van een bar hanger voor aan de ketting met single bar

Dit hier is mijn favoriete hamer! Met deze hamer is het mogelijk om verschillende soorten reliëf te slaan in zilver. Ik heb de hamer nog niet heel lang en ben nog aan het spelen met alle mogelijkheden die de hamer ons biedt. 

Als de sieraden af zijn dan gaan ze naar Gwenda. Zij maakt er foto's van en plaats ze online. Benieuwd wat er allemaal nog komen gaat? Houd dan goed onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates.

Liefs, 

Lotte & Gwenda

1 reactie

 • M,
  Ik wil graag twee halskettingen kopen met een wit en een met een zwart Roosje.
  Daarnaast wil ik ook twee armbandjes kopen met een wit en een zwart hartje.
  Het is voor mijn twee kleindochters van 4 en 6.
  Kunt u de halskettingen ook zo maken met een extra sluiting, zodat de hartjes hoog tegen de hals, als een choker gedragen kunnen worden.
  Het bestellen lukte mij niet. Graag ontvang ik jullie berichten. De sieraden vind ik erg leuk.
  Vriendelijke groet,
  Willem van Dongen

  Willem van Dongen

Laat een reactie achter