Een persoonlijke cadeau voor moederdag!

Het is al weer bijna Moederdag. De dag waarop je je moeder in het zonnetje zet en haar nog extra laat weten hoeveel je van haar houdt. Moeders vinden het geweldig om een cadeautjes te krijgen van hun kinderen. Als kleintje kom je er nog makkelijk vanaf met een zelf gemaakt cadeau. Naarmate je ouder wordt koop je meestal iets voor je moeder; een bosje bloemen, een doosje chocolade, een dagje weg of een sieraad. Er zijn zoveel keuzes maar wat nu te kiezen als jouw cadeau voor je moeder?

Zilveren ketting voor moederdag

Ga voor een gepersonaliseerde zilveren ketting voor moederdag! Een sieraad als moederdag cadeau is iets blijvend's. Iets wat je moeder dicht bij haar draag. Wat haar aan jou doet denken en haar het gevoel geeft dat ze een stukje van jou bij zich draagt. 

Met deze zilveren label hanger van 1e gehalte zilver kan je je moeder een uniek sieraad geven wat helemaal is in te richten naar haar/jouw smaak en stijl. De label hanger wordt standaard geleverd aan een zilveren bolletjes ketting. 

In de label kan je een stempel laten zetten. Zo kan je kiezen voor een hartje maar ook voor een letter; bijvoorbeeld je eigen voorletter. Je kan er ook voor kiezen een hartje in te slaan. 

Zilveren ketting met letter en Zirkonia steen

Wil je de zilveren ketting helemaal compleet maken? Ga voor een zilveren hangertje met een Zirkonia steentje erbij in haar favoriete kleur. Je kan kiezen uit: Koraal Rood, Lente Groen, Goud/Geel, Koraal Roze en Hemelsblauw. Zo stel je zelf een persoonlijke zilveren ketting samen voor je moeder naar jouw zin en draagt ze op een unieke manier haar kind(eren) bij zich. Onze zilveren kettingen worden met de hand gemaakt en zijn gemaakt van echt zilver ook wel 925 Sterling zilver genoemd.  

Liefs,
Gwenda & Lotte


Laat een reactie achter