Sieradentrend najaar 2019

Elk seizoen heeft zo z’n eigen trends, zo ook bij sieraden. Sieradentrends komen elk seizoen terug en elk seizoen vragen mensen zich af; welk sieraden zijn nu 'in'? Als grote liefhebbers van zilveren sieraden helpen we je graag verder. Speciaal voor jou een aantal highlights op het gebied van zilveren sieradentrends najaar 2019.

Vergulde sieraden

Vooral geelgoud en rosegoude sieraden winnen het deze winter. Gecombineerd met herfstkleuren staan deze sieraden iedereen goed. Vooral geelgoude vergulde kettingen zijn tegenwoordig heel populair. De trend die je vooral ziet op het gebied van vergulde sieraden, zijn laagjes. Het dragen van meerdere vergulde sieraden is erg trendy. Een lange label ketting en een korte stenenketting is trendy combinatie.
Product op de foto: geelgoude Ametist ketting

Persoonlijke sieraden

Jouw eigen initiaal of die van je vriend of familielid dichtbij? Ga dan mee met de initiaal sieraden trend. De initiaal sieraden zijn dit najaar onmisbaar en super gaaf om te combineren met meer algemene sieraden. Een all favourite is de ketting met letter. Gecombineerd met een chique zwart jurkje of juist een speelse herfsttrui trekt deze zilveren ketting alle aandacht. Tip: een persoonlijke initiaal ketting is het meest persoonlijke cadeau dat er bestaat!
Product op de foto: maatwerk. 

 

 

Oorbellen trend najaar


Eigenlijk kan je er niet genoeg hebben. Maar oorbellen winnen veel aandacht op het gebied van zilveren sieraden trends dit najaar. Vooral creolen worden door veel modehuizen aan hun sieraden collecties toegevoegd toen zij de trend zagen. Creolen met hangende bedeltjes zijn perfect om jouw outfit een extra statement te geven. Deze absolute wannahaves op het gebied van trend sieraden zeggen wij yes, yes, yes tegen!
Producten op de foto: heel veel leuke oorbellen 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter