Zwart zilveren sieraden

Denk je erover om een zwart zilveren sieraad te kopen, maar vind je dat spannend? Hieronder een uitleg over wat zwart zilveren sieraden zijn, hoe ze gemaakt worden en hoe je zo lang mogelijk kan genieten van je zwarte ketting, armband of oorbellen. Lees snel verder! 

Wat is zwart zilver?

Gezwart zilveren sieradenZwart zilver is 1e gehalte zilver wat zwart is gemaakt met behulp van een zwaveloxyde. Deze zwaveloxyde noemen wij blitzbeits. Alle sieraden van Glowws worden gemaakt met 925 Sterling zilver. Dus ook zwarte sieraden zijn echt zilveren sieraden.
Na het dippen in de blitzbeits wordt het zilver dus mat zwart. Met dit mat zwarte zilver kan je hetzelfde omgaan als met glimmend zilver. Je kan het dagelijks dragen en ook heel goed combineren met glimmend zilver. Het zwarte zilver blijft echter niet altijd zwart, naar mate de tijd verstrijkt en het dagelijks gedragen wordt kan het donkere van het zwarte steeds lichter worden. Het is dan niet meer diep zwart, maar krijgt een donkergrijze tint. Dit komt doordat de vetten van de menselijke huid het zilver weer oppoetsen dus door het dragen kan het zwarte zilver lichter worden van kleur. Heb je een zwart sieraad ooit bij ons gekocht bijvoorbeeld deze zwarte zilveren maansteen ketting en wil je die weer diep zwart hebben? Maak dan gebruik van onze gratis service op zwarte sieraden

Zolang mogelijk genieten van je zwarte sieraden?

Dan hebben wij hier wat tips voor je:

  • doe je sieraad af voor je naar bed gaat
  • spuit eerst je luchtje op voor je het sieraad omdoet
  • smeer eerst je crème op voor je het sieraad omdoet 
  • doe je sieraad af voor je gaat zwemmen
  • bewaar je sieraad netjes in een daarvoor bestemd doosje

Heb je geen doosje voor je sieraden dan kun je er eens over nadenken om een mooie sieraden doosje aan te schaffen zodat je langer plezier hebt van je zilveren sieraden. Want voor zowel gewoon zilver als gezwart zilveren sieraden is het altijd het beste dat je ze netjes opruimd. Wij raden aan het te bewaren in een afsluitbare doosje, zo heb je het langste plezier van je zilveren sieraden.

Liefs,

Lotte

 

Laat een reactie achter