Over Glowws

Lotte en Gwenda zijn al jaren vriendinnen, in 2018 zijn ze Glowws gestart. 

Lotte

Als edelsmid maak ik al jaren sieraden. Tijdens de Ambachtsopleiding Edelsmeden op de Vakschool Schoonhoven heb ik het vak geleerd. Het maken van sieraden is mijn grote passie en ik heb al veel soorten sieraden gemaakt. Van zilver, goud tot verguld en van kettingen, ringen tot armbanden. 

Ik heb een atelier aan huis en hier ben ik dan ook dagelijks te vinden. Het leukste vind ik maat aanvragen. In sieraden die je op maat maakt kan je echte emotie leggen. Er ontstaat dan echt een uniek en persoonlijk sieraad. 

Gwenda

De andere helft van Glowws. Ik heb een opleiding Communicatie gedaan en heb een liefde voor woord en beeld. Ik zorg dan ook voor alle content om het sieraad heen. Zo zorg ik ervoor dat elk sieraad staat te stralen op foto's, onderhoud ik de social media en alle tekst en afbeeldingen die te zien zijn op de site. 

Ik doe eigenlijk alles achter de computer of camera en Lotte alles achter de werkbank! Goede verdeling al zeg ik zelf :) 

Samen zijn wij dus Glowws; wij ontwerpen en maken 925 sterling zilveren sieraden voor vrouwen. Bij ons vind je sieraden om je geliefde, of jezelf mee te laten stralen. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom vind je bij Glowws alleen 925 sterling zilver, goud verguld of rosé goud vergulde sieraden met echte edelstenen. Daarnaast zijn de zilveren sieraden in onze shop verkrijgbaar voor een zacht prijsje, omdat wij vinden dat elke vrouw het recht heeft om te stralen!  

Heb je vragen, wil je nog iets van ons weten? Neem gerust contact met ons op. 

Stralende groet, 

Lotte & Gwenda