Retourneren

He wat jammer, is je sieraad niet helemaal wat je er van verwacht had en wil je het retourneren? Dat kan! 

Je kunt je pakketje retour sturen naar:

Glowws
t.a.v. Retouren + ordernummer
's Heerenbergstraat 63
2871 WD Schoonhoven

Moet ik betalen voor de retour kosten?

Ja, de retour kosten liggen bij jou als klant. Waarom? Nou omdat wij graag onze prijzen laag houden. Als wij de retour kosten voor onze rekening zouden nemen moeten we dit door berekenen in onze verkoopprijs en dat doen we natuurlijk liever niet! 

Na ontvangst

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. 

Let wel op dat Glowws alleen retourzendingen in behandeling neemt als deze in originele staat zijn. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd. 

Eigen risico

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retourenring voor eigen rekening. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed. Voeg ook altijd jouw retour formulier of een briefje met je naam en bestelnummer bij je retourzending. Zonder gegevens kunnen we jouw retourzending niet verwerken. Bewaar je track & tracé code goed, mocht je pakketje niet aankomen dan heb je bewijs! 

Verkeerde maat of kleur besteld?

Als je een product wilt ruilen voor een ander product sturen wij deze op zonder verzendkosten. 

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Je hebt tot 14 dagen na ontvangst de tijd je retour bij ons te melden. 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Voeg bij je retourzending je order gegevens en je retourzending wordt snel als mogelijk is verwerkt. Zodra het product is goed gekeurd storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug. Over het algemeen lukt dit ons binnen 14 dagen na retour ontvangst. 

Waar moet ik op letten tijdens het retour sturen?

Verpak je retourzending goed en vergeet niet je gegevens mee te sturen. Wij nemen een retourzending niet in behandeling als het product is beschadigd. Je bent verantwoordelijk voor het terugsturen van het product.

Pakketje opgestuurd? Bewaar dan je track & tracé code goed!