Sieraden op maat

Ben je specifiek naar iets op zoek, of wil je een zilveren sieraard uit de shop net iets anders? Geen probleem! Dat kan!

Handgemaakte sieraden

Al onze sieraden in de shop zijn handgemaakt. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat jouw idee of door sieraad daar niet tussen zit. Goed nieuws! Alle sieraden van Glowws worden met de hand gemaakt van 925 Sterling Zilver (of van 585/14K goud)  Dat betekend dat we dus ook jouw droom sieraad op maat kunnen maken. 
Dus of je nu op zoek bent naar een zilveren ketting op maat of een ring op maat, wij kunnen je helpen! Het mooie is dat je een uniek sieraad krijgt die volledig kan worden afgesteld op jouw wensen!

Verlovingsring op maat

We krijgen met enige de vraag of we persoonlijke verlovingsringen kunnen maken. Ja, ook die kunnen we maken! Er is niets mooier dan een verloving- of trouwring. Of het nu zilver of goud is. Jij laat het ons weten, wij gaan aan de slag!

Bestaand sieraad vermaken

Maar we kunnen ook een bestaand sieraad vermaken of veranderen en in een nieuw jasje gieten! Heb je een ring gekregen of geërfd met bijvoorbeeld een mooie steen, maar is het ontwerp niets voor jou, dan vermaken/veranderen wij het graag in een gaaf nieuw stuk! 
Wil je iets op maat laten maken? Mail vrijblijvend naar info@glowws.nl voor de mogelijkheden.