Veel gestelde vragen

Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen aan Glowws:

Van welke materialen zijn de sieraden gemaakt?

Onze sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Het basismateriaal van onze sieraden is dus altijd zilver. Wij verkopen naast de gewone zilveren sieraden ook zwarte sieraden. Deze sieraden zijn behandeld met een oxyde waardoor het zilver zwart is geworden. Dus ook onze zwarte sieraden zijn van echt zilver.

Wat is 925 sterling zilver?

925 sterling zilver dat is het is het zilver wat wij gebruiken voor het maken van onze sieraden maar wat houd dit nou eigenlijk in?

Zilver wordt gewonnen als fijn zilver. Maar dit fijne zilver is over het algemeen te zacht om sieraden van te maken daarom wordt het zilver wat wij gebruiken gelegeerd met koper. Zo ontstaat er 1e gehalte zilver wat bestaat uit 925 delen zilver en 75 delen koper, ofwel 925 sterling zilver.

Komen artikelen die zijn uitverkocht nog binnen?

Bij Glowws doen we ons best om de sieraden die wij verkopen mee te laten gaan met de mode. Daarom kan het nog wel eens gebeuren dat iets is uitverkocht.

Soms worden deze artikelen wel aangevuld en soms niet.Maar treur niet! Want onze sieraden zijn over het algemeen handgemaakt en kunnen dus op bestelling vaak nog een keer speciaal voor jou gemaakt worden.

Kan je dus ineens een sieraad niet meer vinden in onze shop of is iets uitverkocht maar kan je verder geen informatie vinden?

Stuur ons dan een mailtje met een omschrijving en/of artikelnummer van het sieraad waar jouw oog op is gevallen en wij nemen zo snel als mogelijk is contact met je op over de mogelijkheden. Vergeet hierbij niet je naam en eventueel je telefoonnummer te vermelden.

Kan ik bestellen zonder in te loggen?

Ja, dat kan zeker! En ben je nou net zo verliefd op de sieraden van Glowws als dat wij dat zijn? Dan raden wij je toch aan om een account aan te maken. Door een account bij ons aan te maken ben je altijd op de hoogte van onze nieuwste sieraden en de allerbeste aanbiedingen.

Wat kan ik doen als mijn betaling mislukt?

Het makkelijkste is je bestelling opnieuw te plaatsen. Mocht je niet kunnen betalen met de ingestelde betaalmethodes. Stuur ons gerust een mailtje. 

Hoe weet ik of mijn bestelling goed ontvangen is?

Na je het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging. Geen bevestiging? Dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. Stuur ons gerust een mailtje. 

Wat is de levertijd van de bestelling?

Je sieraden uitgezocht, besteld en betaald? Dan nu wachten... Deze dagen duren vaak het langst, maar wij doen ons best. Je sieraden komen er zo snel mogelijk aan!

Wat moet ik doen als mijn sieraad kapot is aangekomen?

Is je sieraad kapot of in slechte staat aangekomen? Dan spijt ons dat heel erg! Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit zo snel mogelijk met je op te lossen. Maar wat kan je zelf nou doen hieraan? Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk dat je ons zo snel als mogelijk is hiervan op de hoogte brengt. Graag met foto van dat wat er volgens jou mis is. Zodra wij hiervan op de hoogte zijn gebracht zullen we je per mail laten weten hoe je het pakketje naar ons terug kan sturen en kan je zelf aangeven of je hetzelfde product (indien mogelijk), een ander product met dezelfde waarde of je geld terug wilt.

Moet ik de kosten van mijn retourzending betalen?

Bij Glowws doen wij ons best om de prijzen van onze zilveren sieraden zo laag mogelijk te houden. Dit gaat alleen helaas niet als we retourskosten voor onze rekening zouden nemen. Daarom zijn bij ons de retourskosten voor de klant. Zodat iedereen kan meegenieten van een goede prijs voor een handgemaakt echt zilveren sieraad

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Indien je bestelling nog niet in behandeling is genomen kan je jouw bestelling gemakkelijk annuleren. Is je bestelling al verzonden? Dan kan je hem helaas niet meer annuleren, wel retourneren. 

Binnen welke termijn kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden.